Home Schrijven Ontwerpen Organiseren Portfolio Contact
Uit onvrede met bestaande programma’s en vanuit de behoefte aan een vlotte service naar de abonnees, naadloos geďntegreerd in de productiecyclus van het eigen magazine JAGEN, ontwikkelde ANIMAGO het abonnementsprogramma WOLVES. WOLVES draait volledig platformonafhankelijk en is heel gebruiksvriendelijk. Heeft u interesse in dit programma? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen!
De firma Sandport uit Herentals vroeg een opvallende advertentie om de data van haar koopweekends te communiceren. Ook de logo’s en kortingspercentages mochten opvallend worden weergegeven.

Meer voorbeelden vindt u in onze portfoliopagina.
Samen met Bart en Tom Verbist van Verbist Metaalconstructie heeft ANIMAGO een website ontwikkeld die perfect beantwoordt aan de noden van hun snel groeiende onderneming. Zij contacteerden ANIMAGO voor een robuust logo, in lijn met hun sector, een trendy huisstijl en een vernieuwde website met eenvoudige gebruikersinterface.
Onze domeinenOnze domeinenOnze domeinen
Animago


U WILT WETEN WAT?

Van concept tot ontwerp: Verbist Metaal, Manoir Le Monteuil, Broekaert Electric Services, Le Septième Jour, JAGEN MAGazine, HUNTING Expo,...

Ons uitgangspunt: wat wilt u bereiken?

Onze zorg: gebruiksgemak voor de internetgebruiker zodat die vlot toegang vindt tot uw info.

De krachtlijnen: een stijlvolle en aantrekkelijke lay-out en cross mediale ontwikkeling zodat uw website vanuit verschillende browsers, smartphones, tablet pc's,... perfect wordt weergegeven. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO) brengt uw website naar een zo hoog mogelijke positie in zoekmachines zoals Google. Niet alleen uw bestaande relaties raken sneller tot bij u, ook potentiële klanten krijgen de kans om uw zaak te leren kennen.

 

Meer voorbeelden vindt u in onze portfolio.

TOP
Onze tevreden klanten